Vi söker två nya medarbetare inom Risk Management

Har du erfarenhet inom risk, säkerhet eller skadeförebyggande arbete och vill bidra i vår resa att bli bäst i Sverige på risk management?

Här får du chansen att påverka på riktigt, bidra med samhällsnytta och arbeta i en mångfacetterad verksamhet i landets största kommunägda försäkringsbolag.

Välkommen med din ansökan!

Chef Risk Management

Som chef för funktionen Risk Management kommer du att tillsammans med två medarbetare ansvara för arbetet mot våra tio ägarkommuner. Ditt uppdrag är att processmässigt ansvara för att planera, driva, utveckla och följa upp det skadeförebyggande och skadebegränsande arbetet och nå uppsatta resultatmål. Du ansvarar också för att upprätta och utveckla styrande dokument och riktlinjer inom området.

Läs mer och sök tjänsten här: https://www.poolia.se/lediga-jobb/gavle/chef-risk-management-vid-svenska-kommun-forsakrings-ab/66501/

Rådgivande Risk Manager

Som Rådgivande Risk Manager kommer du tillsammans med två medarbetare att ansvara för det skadeförebyggande arbetet mot våra tio ägarkommuner och tillhöra kundteamet där ni är sex personer som arbetar med risk management, försäkringslösningar, skadehantering, affärs-system och kundvård. Är du rätt person kan vi erbjuda dig ett arbete med många spännande utmaningar och personliga utvecklingsmöjligheter.

Läs mer och sök tjänsten här: https://www.poolia.se/lediga-jobb/stockholm/radgivare-risk-management-till-svenska-kommun-forsakrings-ab/66508/